Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
wakkakakka

kapan di bangune e wasafel kuwee???

guru" ne sing lawas egin apa ora???

bu guru ppkn sapa ya arane???bu ismar??bener apa ora yaa?
Reply
@mbapin:
wastafel kwe kayane 2taun bar aku lulus.. pas pembangunan "pendopo" utama spenda sing lantai2 bangsane ruang perpus..
saiki perpuse canggih ah ana internetane Xixi

iyaul kweh mba, bu ismar..

aja klalen., guru legendaris spenda masih tetep eksis lho..
Yang tercinta guru legendaris kita.. Abah Wustari, BA.
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
weh perpus e ana inet e???sangar ahh.....

pa zuhri si kaya apa yaa??wakakaka


bu ismar egin ngajar?jare lagi kae pan pndah....

"pendopo" si apa zi?
Reply
iya.. lagi kae jamane aku njaluk doa restu pan UN mba..
pa zuhri sing ngajar IPa lho.. sing gering kae PISS

terakhir aku mana sih bu ismar esih ana..

mbuh, aku mein istilahe pendopo
gedung sing lurusane pintu gerbang lho mbak..

kan saiki spenda wis fully transformated..
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
wastafel karo kantin kejujuran anyaar mbe wingi wingi kayonge
wingi aku njukut rapote yarik bu ismar esih ana kayonge , lha nyong ora weruh wonge tapi saka swarane khas nemen , laka lak mesti bu ismar qeqeqe
barang ditinggal kayong kmajuane akeh spendha , mung yaa bangunan wes pada ganti , kenangan nggo alumnus laka wes rata kro tanah ngosek
DIDOT pelajar TEGAL aseli
Reply
ia laka kenangane ....wes bener" ra kenal rasane donk mana Nyengir
Reply
wulan wingi aku bar mlebu smp loro, mantan kelasku wis berubah kabeh..
1.d mbuh dadi lab komputer kayane trus 3d dadi ruang UKS..
bener ora ya..
soale ndeleng sekilas tok..
Reply
paling sing ajeg mung musola ne tokampunnnnnn
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
sung zi perpus e wis ana inet e? canggih ah.

musola ne tah iya ajeg bae laka perubahan qeqeqe
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
ana ji..
Lagi kae ak njaluk doa restu pan UN
Iseng2 nglendang mrg nduwur..
Kulkas kokakolane balik maning nang perpus hehe
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)