Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
keterbukaan di segala aspek
[Image: 68100_1526154435644_1288149311_31231341_4873680_n.jpg]
road to
6666th
Reply
kiye apa-apanan um ibnu??? qeqeqe
Reply
kwe sing jejere ndelengi bae, jarene..
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nyong tah radan curiga..
kiye masa kecile um ibnu apa ya??
saking haus akan informasi nganti kabeh pakeane di dol nggo ngenet Guling-Guling Guling-Guling
Reply
ora jon.. kwe critane um ibnu bar dolanan layangan, eh kudanan (kye kan lg musin udan Ngikik)
trus pan update status "duh aku kehujanan nih.. tiwasan mrg warnet nang tanggane..
eh ora olih mlebu daning OP warnete.. kalah2en klambine di jereng disit ning njaba.. Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
jaman nyong cilik laka warnet oh

pose ne eksotis
ra kalah karo demi moore
road to
6666th
Reply
(16-12-2010, 07:25 AM)auzhee Wrote: ora jon.. kwe critane um ibnu bar dolanan layangan, eh kudanan (kye kan lg musin udan Ngikik)
trus pan update status "duh aku kehujanan nih.. tiwasan mrg warnet nang tanggane..
eh ora olih mlebu daning OP warnete.. kalah2en klambine di jereng disit ning njaba.. Ngikik maning

Guling-Guling hahahaha
iya yah ndean..
jangan2 brosinge sing semrawut Xixi

(16-12-2010, 07:28 AM)ibnu19 Wrote: jaman nyong cilik laka warnet oh

pose ne eksotis
ra kalah karo demi moore

kuwe kan warnet sing nganggone pentiung I um Xixi
Reply
kiye pimen kang kamsude ?
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#9
Hahaha... nduwure aku keder... Ngikik maning
mesthi gambare urung nyumul... Guling-Guling

Asli kiye gambar kocak nemen..
terus bocahe bisa sante nemen wis..
sebelahe ngileng karo nyengir kayane kuwe... Ngikik
Kiye warnet nang hutan nean... Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Patak Sendal saru kyeh Rambo
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)