Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
keterbukaan di segala aspek
Tak edit maning ah ben apik.. Ngikik maning
ora nganggo sotosop (Click to View)
Reply
juara nemen ah editane Josss
road to
6666th
Reply
(16-12-2010, 03:37 PM)r_furqon Wrote: Tak edit maning ah ben apik.. Ngikik maning
ora nganggo sotosop (Click to View)

daning ning aku ora metu kang furqon....?????arip
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
direfresh ohh um Josss
metu koohhh,,
Reply
kye laka sing edit bocahe eben ora wuda gembil? arip
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(16-12-2010, 02:45 PM)Elank Wrote: iyya kweh lagi komen2an karo nyong Xixi

nickname ne sapa? Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(16-12-2010, 05:47 PM)auzhee Wrote:
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS

koplak nemen ahhh...sampe aku ngosek...editane kurang siip kang auzhee....tapi ora apa2 wis dadine RATU (rai tuwa)...Ngikik maning
PISS PISS PISS
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(16-12-2010, 05:21 PM)auzhee Wrote:
(16-12-2010, 02:45 PM)Elank Wrote: iyya kweh lagi komen2an karo nyong Xixi

nickname ne sapa? Ngikik maning

mbuh kelalen sapa.. kayonge ana neng komen trit kiye Xixi
Reply
(16-12-2010, 05:47 PM)auzhee Wrote:
laaah jebule barang nglinguk wong kiye maning Ngikik maning (Click to View)
PISS

ana sing kenal? Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)