Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usul Yuks !!!
masalah e...sing dadi bendahharane sapa???

BRI karo BCA ATM e akeh BCA belih???ting tlek tek neng ndi"???

aku ya manut bae wiss....tapi daku cuma punya rekening BCA....donk transfer antar bank kayong berat T_T
Reply
#22
makane vin, koen nggawe BRI ato bank sing melu ATM Bersama Josss
ben nggo transaksi gampang Ngguyu
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
nang undip kebanyakan BNI kabeh,,
kpriwe kuwe??
apa BNI bae???
Xixi Xixi
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
lah...BCA ATM bersama belih???tapi kan nek transfer kena 25ribu....kayong" ooo...~_~

bank ku wes 2...siji ne lippo....gawe atm maning bisa di patak sendal karo mamak e =p

BRI jarang wes.....akeh an BCA...neng ndi" di jamin ana =p

rumah sakit be msang e ATM BCA....debet ya nganggo ne BCA...debet BRI kan jarang Nyengir
Reply
his pimen... wis gagihan oh aja ngomonge tok laksanakan ah.. Ngikik
Reply
#26
jare nyong tah di bagi per regional.mabes,jabodetabok,semarang&jogja,terakhir kota liane...
yen wis kumpul per regional saben wulan duwite di setor maring bendahara mabes ben di tabung.yen kota2 sing adoh transfer neng rekening tertentu sing di sepakati.
MANGKANE KUMPUUL YUUUHNyikep
Reply
brati BNI bae,,,soale kan ana angkane 46...
dadi ne akeh kuwe ATM e,,,pom bensin be ana ATM BNI...
hayoo..Girang nemen
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
setuju um kuncen

kumpul maning yuh
Josss Josss Josss
road to
6666th
Reply
#29
hahaha, ura usah mikir bank2an ndisit. nggo cara konvensional bae yen kangelan. ora ya maring bank langusng. transfer manual nggo rekening kuwe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
iya wess,,,ketemu siiitt,,,
aku kangeeennn (padahal rung tau ketemu babar plotas)
Guling-Guling

Isin nemen
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: