Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usul Yuks !!!
Adol sewatbanner bae neng kene, ngomng" pira sich taripe per thn?
Monggo owh Mampir!!!
S a L o N H à P é
Bengle 19 Talang TEGAL - 52193
telp/SMS 0283 3356 333
Reply
Min-ap sing wingi ta usulna posting nang kene o. Wingi nyong rung weruh tret kiye.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
#43
kang tkid usul nggo aku tentang donasi:

dadi nang forum kuwe donasi ne wong 1 cuma sepisan tok. nominal e nduwure 100rb. nang sing wis donasi kan duwe tag id donatur. trus ana forum khusus donatur. trus duit sing kekumpul jg ora dmenengna tok. tpi dputer nggo proyek forum. hasil e dibagi nggo kas forum. manager proyek karo donatur. kaya kuwe kang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
coba cek urun rembuge aku mengenai merchandise, mungkin duit sing dari donator2 kuwe bisa didadekna modal perputaran merchandise

http://tegalcyber.org/thread-1560.html
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
angger duit,, aku mah durung ana penghasilan,, dadine aku urun doa karo tenaga bae wis yaaaaa.. Josss
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)