Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahaya virus Conficker
bahaya maning sing arane virus ramnit, sing nggadikna exe nang ndi ndi ora.. Katisen melas sing duwe laptop. hmmm..... dong ngeklik 1 file, sing metu malah internet explorer, tuli donlot file rstrui.exe. virus, kon donlot virus. ckck. *lagi curhat ceritane. Ngacir
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
(28-07-2011, 01:36 AM)yono Wrote: bahaya maning sing arane virus ramnit, sing nggadikna exe nang ndi ndi ora.. Katisen melas sing duwe laptop. hmmm..... dong ngeklik 1 file, sing metu malah internet explorer, tuli donlot file rstrui.exe. virus, kon donlot virus. ckck. *lagi curhat ceritane. Ngacir

symantec endponit 11 vis bisa mbusek ramnit um, yen ora ya jajal nganggo free malware cleaner garapane briptu norman um PISS

donlot : http://norman.com/downloads/malware_cleaner/en
Reply
#23
pcmav ya update terus owhh..
mbokan pan njajal
saya suka siomay
Reply
repotnya pake windos ya jon...

sayange wis terbiasa atik windos wit yanu cilik ... ngosek
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
ana antivirus ka um, gitu aja kok repot Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
aku nganngo AVG 2012 Kaya ne ta antheng'' bae umm,,

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)