Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Umah Njengking
anti gempa ra???

mengko dong kena gempa,
dadi miring kanan/kiri kweh???
road to
6666th
Reply
#12
sing manggoni kewalik juga kweh? Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(03-03-2010, 08:35 PM)ibnu19 Wrote: anti gempa ra???

mengko dong kena gempa,
dadi miring kanan/kiri kweh???

misale gempa,posisine dadi malah waras....Guling-Guling


(04-03-2010, 12:09 AM)akhdaafif Wrote: sing manggoni kewalik juga kweh? Guling-Guling

iya kue kang,pada kurang se ons....buktine nganti nggawe umah kualik??NgguyuGuling-Guling
Reply
#14
apane sing kurang saons? ambigu kyeh Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(04-03-2010, 06:01 AM)akhdaafif Wrote: apane sing kurang saons? ambigu kyeh Guling-Guling

utekke kang....si apa maning?Ngguyu
Reply
#16
Guling-Guling emange wis ditimbang kang?? ana2 bae ah jaman saiki, utek be ditimbang ana apa Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(04-03-2010, 07:09 AM)akhdaafif Wrote: Guling-Guling emange wis ditimbang kang?? ana2 bae ah jaman saiki, utek be ditimbang ana apa Guling-Guling

naaaaahhhh kue keh,sangare wong tegal...laka sing bisa nimbang utek.bahkan umerika baen durung tentu bisa....Guling-Guling
Reply
#18
hahahah, salut lah nggo nt. ngko nyong melu nimbang utek ya... Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(04-03-2010, 12:01 PM)akhdaafif Wrote: hahahah, salut lah nggo nt. ngko nyong melu nimbang utek ya... Nyengir

Guling-Guling tapi resikone ente ora ngerti hasile...Ngguyu
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)