Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final AFF Cup [1st Leg]
#11
Maling 0 - 3 Indonesia di dadaku
Indonesia 5 malaysia 0
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
aku mbela Indonesia, ning maene neng Gelora Bung Karno bakale menang telak,

tapi maen kandang lawan rada pimen ngonong

ndean ta 2-1 go malaysia, tapi nko dibales telak ning Indonesia tuan rumah Amin


sory ya dudu moni ora nasionalis PISS
Akhire nggawe juga um elang wis owh gagiyan di update,prediksine enyong[/align] mas 1 INA 3.
Dodolane Yakhanu
Talk Less Do More.
Ah telat! Kapruk
Malon 1 Ina 1
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
INDONESIA 7 MALAYSIA 2
Assalamualaikum
aku nyekel 0-3 . hidup Garuda !!!!
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial
Malaysia 2 - Indonesia 3
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

um, melu prediksi. .
Malaysia 1 -- 5 Indonesia Es Teh
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
MAAPH SM NEMBE BISA UPDATE DIKARENAKAN PULANG KAMPUNG
ampunnnnnn ampunnnnnn


(21-12-2010, 03:46 PM)Kaito_Kid Wrote: Indonesia 4 vs malaysia 1
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(21-12-2010, 04:06 PM)masindra Wrote: 3-0 Baen nggo Indonesia...

Malaysia sesumbar pan balas dendam..
Indonesia tetep kalem.. low profile.. kaya Pak riedl Mr Never Smile...

Soale laka gunane sesumbar.. angger kalah malah isin..
Angger timnas tetep disiplin kaya permainan seurunge..
Niscaya, malaysia bakal angel nembus pertahanan maman dkk..

Sementara gonzales, bachdim, yongki, arif suyono, okto.. siap menggempur...

Josss

oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________

(21-12-2010, 04:25 PM)ija_inad Wrote: Malaysia 0 - Indonesia 1

menurute aku, faktor tandang jelas ora menguntungkan, suporter tuan rumah mesti pan melakukan berbagai cara nggo mudunna mental team Indonesia, tapi walaupun maen neng ngisor tekanan, Indonesia tetep bs menang walaupun skor cm unggul tipis 1-0
Es Teh

oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________

(21-12-2010, 05:07 PM)ibnu19 Wrote: nyong tah prediksine malaysia vs indonesia >> 1-2 Josss

oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(21-12-2010, 05:14 PM)cahcupu Wrote: Mal**gsia 1 - Indonesia Raya Merdeka 3 Es Teh

oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(21-12-2010, 06:27 PM)leo_quers Wrote: 2 untuk Indonesia
0 untuk Malaysia


kalah menang pokoke aku bangga dadi WNI.......((ya iya lah,,,ora bangga dadi WNI ya aja urip ning Indo...qeqeqe))
aduh wis di tebak um ayiep sori mayori um kedisitan Es Teh
__________________________________________________________________________________________

(21-12-2010, 06:57 PM)Okky_hatake Wrote: Indonesia 4-0 malaysia

kayong telat dadine keder pan prediksi pira2. . Akhre milih sing durung lha kue 4-0 go indonesia Merdeka
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(21-12-2010, 08:23 PM)Pro_T_Lon Wrote: Indonesia 5 malaysia 0
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(21-12-2010, 09:16 PM)tahuaci Wrote: aku mbela Indonesia, ning maene neng Gelora Bung Karno bakale menang telak,

tapi maen kandang lawan rada pimen ngonong

ndean ta 2-1 go malaysia, tapi nko dibales telak ning Indonesia tuan rumah Amin


sory ya dudu moni ora nasionalis PISS
oke um suwun Josss
kayong nembe kiye sing bela malaysia Xixi
__________________________________________________________________________________________



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)