Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final AFF Cup [1st Leg]
(22-12-2010, 12:05 PM)awank_2582 Wrote: Akhire nggawe juga um elang wis owh gagiyan di update,prediksine enyong[/align] mas 1 INA 3.
soei nmen um Melu bae wis kedisitan um cupu Josss
__________________________________________________________________________________________
(22-12-2010, 02:12 PM)Man Sukrad Wrote: Ah telat! Kapruk
Malon 1 Ina 1
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(22-12-2010, 03:51 PM)dhesy_didoonk Wrote: INDONESIA 7 MALAYSIA 2
oke mba suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(22-12-2010, 04:03 PM)Cj selly Wrote:
aku nyekel 0-3 . hidup Garuda !!!!
wis di badek um indra mba Xixi
maaphe yaa,,,
__________________________________________________________________________________________
(22-12-2010, 04:19 PM)animcuwiru Wrote: Malaysia 2 - Indonesia 3
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
(23-12-2010, 03:10 PM)muhammad apip Wrote: um, melu prediksi. .
Malaysia 1 -- 5 Indonesia Es Teh
oke um suwun Josss
__________________________________________________________________________________________
aja kelalen pada nonton yaa Josss

dukung tim merah putih Merdeka
upin ipin 73.000 - unyil si bolang 15.000

Es TehEs TehEs Teh

es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
wah suwun nemen um inpone Josss
Prediksine 2 - 3
Apapun hasilnya, itulah yg trbaik
Es Teh
>>islam mengajarkan lillahi ta'ala.
enyong nebak wis ana sing ndisiti ,yawis kieh tak ganti 0-0 baelah ben adil.
Dodolane Yakhanu
Talk Less Do More.
ngerek aja kelalen nonton yaa Josss
(23-12-2010, 11:33 PM)Ssigun Wrote: Prediksine 2 - 3
Apapun hasilnya, itulah yg trbaik
Es Teh
kiye 2 -3 uwis diprediksi dening um animcuwiru ngapurane um Melu bae


(24-12-2010, 08:26 AM)awank_2582 Wrote: enyong nebak wis ana sing ndisiti ,yawis kieh tak ganti 0-0 baelah ben adil.

oke um suwun Josss
#29
inyong melu prediksi, 1-3 nggo INA Ngikik
a warrior doesn't beg for his life..
Yuh. .. Malingshit [2] - [4] Indonesia merdeka raya - raya.
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)