Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final AFF Cup [1st Leg]
malaysia 1 - indonesia 3
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
1-3 ne kayong akeh sing nebak
road to
6666th
malesia 1 - 2 indonesia
"hiDup rEpuBlik sEga eNd0g"

pesbuke yahanu
kuwe maning,nduwure nyong mlh melu2 prediksine nyong...
road to
6666th
ora papa um ibnu...adong hasil pertandingane bener kwe ya sampeyan sing olih klepon...kwe tah sing penting meramaikan Ngikik
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
(25-12-2010, 12:45 PM)Elank Wrote:
(23-12-2010, 11:33 PM)Ssigun Wrote: Prediksine 2 - 3
Apapun hasilnya, itulah yg trbaik
Es Teh
kiye 2 -3 uwis diprediksi dening um animcuwiru ngapurane um Melu bae


(24-12-2010, 08:26 AM)awank_2582 Wrote: enyong nebak wis ana sing ndisiti ,yawis kieh tak ganti 0-0 baelah ben adil.

oke um suwun Josss

maape kang, ndeleng updetane drg ana soale trus lg gagianan akeh urusan..
Yawis diwalik bae 3 - 2 ndean apa yah..
Tapi ttp sg juara timnas garuda Es Teh
>>islam mengajarkan lillahi ta'ala.
0ke secara resmi dilock prediksine Josss
sing komen bar kiye ora dilebokna prediksi PISS
sory durung bisa apdet soale 0l ngangg0 hengp0n.. Nyengir
(25-12-2010, 01:48 PM)cylok Wrote: inyong melu prediksi, 1-3 nggo INA Ngikik
lah sori mayori wis dibadek gamen um cupu Josss
________________________________________________________________________________

(25-12-2010, 03:08 PM)ariy Wrote: Yuh. .. Malingshit [2] - [4] Indonesia merdeka raya - raya.
oke um suwun Josss
________________________________________________________________________________

(25-12-2010, 03:21 PM)Bodin_godog Wrote: malaysia 1 - indonesia 3
lah sori mayori wis dibadek gamen um cupu Josss
________________________________________________________________________________

(25-12-2010, 04:18 PM)ibnu19 Wrote: 1-3 ne kayong akeh sing nebak
yaul kyeh Ngukuri batuk

(25-12-2010, 07:18 PM)iqbal_badawi Wrote: malesia 1 - 2 indonesia
wis di badek um ibnu sori emen kyeh Melu bae


(25-12-2010, 08:22 PM)ibnu19 Wrote: kuwe maning,nduwure nyong mlh melu2 prediksine nyong...
iyya um Josss


(25-12-2010, 08:28 PM)ayiep_wawan Wrote: ora papa um ibnu...adong hasil pertandingane bener kwe ya sampeyan sing olih klepon...kwe tah sing penting meramaikan Ngikik
bener john Josss


(25-12-2010, 11:05 PM)Ssigun Wrote: maape kang, ndeleng updetane drg ana soale trus lg gagianan akeh urusan..
Yawis diwalik bae 3 - 2 ndean apa yah..
Tapi ttp sg juara timnas garuda Es Teh
siaaap boss Josss
laka sing mbadeg kan???
nyong pesen prediksi skor mengko keh
Indonesia 0 - 0 Malaysia
road to
6666th
laka sing bnebak Girang nemen
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)