Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final AFF Cup [1st Leg]
Klepon mambu. ..
Ra kebadeg. ..
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Laka sing bener kiye Xixi
klepone tak pangan dwek bae lah..
monggo yang berwenang Nutup dopokan bae..

pertandingane wis rampung tebakane laka sing bener Xixi
FINAL AFF LEG II (klik)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)