Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
top 10 menungsa paling duwur
#11
umure paling suwe pira wong2 doglong kaya kuwe...
jare pendek2 yakk...???
saya suka siomay
Reply
kue tah kayane ditambahi gantar sikile...

ngger ndeleng tangane,,bisa nggo nutupi raine dewek2 kabeh..

Xixi

masa c om nono?
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
#13
jajal buka info sing lebih lanjut,,,
kayane kaya kuwe...
materi biologi pas sms
gigantisme pa ya???
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)