Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 coklat termahal keh...
#11
NyikepNyikepNyikep
kemutan nyong cilik rebutan coklat jago nganti Palu2nannganggo gembes neng kancane,,
ora olih coklate malah nyong Nangis ndase benjut di samplong gembes
Ngukuri batuk
Reply
Guling-GulingGuling-Guling
bisa nggo gembes wes,,,jahat nemen,,

lah kuwe coklat e sapa??
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#13
(05-03-2010, 03:37 AM)JedoL Wrote: Guling-GulingGuling-Guling
bisa nggo gembes wes,,,jahat nemen,,

lah kuwe coklat e sapa??

sing pasti ne dudu kene nyong lah um,,
lagi cilik nyong tah ora tau modal,,
kwaokawoawk
Reply
#14
hahaha, mugane sih disamplong gembes. ora heran yen kaya kuwe tah
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
soale nakal siihh,,,
genah2 coklat e kancane pan di embat...

Mangan Cokot
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
yakin ah
ana coklat jago sung
mantep ah
siji esih satus perak y?
road to
6666th
Reply
waduke satus perak...

lah emang sing esih ngedol nang ndi??
ak be golet2 ora nemu2...NyengirNyengirNyengir

NangisNangisNangis
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#18
sing regane satus perak akeh jon ? Nyengir
tapi coklate wis kadaluarsa, gelem ora Guling-Guling
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
walah,,ngger kadaluarsa tah ak ora melu2,,

Ngacir Nutupi Rai

emoh,,suka tuku dewek wis.... Xixi
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#20
nyong ora doyan coklat um...
doyane sing berat2...
kaya nyemil bakso, pangsit, sega goreng
apa sing gawe wareg lah...
wkwkwkwk
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)