Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 coklat termahal keh...
(05-03-2010, 03:44 AM)kuncen_server Wrote:
(05-03-2010, 03:37 AM)JedoL Wrote: Guling-GulingGuling-Guling
bisa nggo gembes wes,,,jahat nemen,,

lah kuwe coklat e sapa??



sing pasti ne dudu kene nyong lah um,,
lagi cilik nyong tah ora tau modal,,
kwaokawoawk
ader saiki wis modal?Guling-Guling

(05-03-2010, 09:37 AM)laksonoadi Wrote: nyong ora doyan coklat um...
doyane sing berat2...
kaya nyemil bakso, pangsit, sega goreng
apa sing gawe wareg lah...
wkwkwkwk

sing berat berat maceme aspal,bata,sendal kang?
Reply
sing abot2 akeh keh nang fitness an um...
wong2 pada ngangkati mbokata ente pan Cokot
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
roti lapis isi aspal abot...
ente wis 5 klepone do???Syok nemen
Reply
iya,,dimein sih,,
ehehhe....
kowen be tak mein 2 langsung,,,
malah ente mein e mung 1....Nangis

wafer supermen esih ana oya???
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wafer superman esih akeh...ganti klambi malah ....esih enak jon Nyikep
misale langsung mein akeh ngko diganyami mimine....Nangis
Reply
ader ngger akeh2 digayami??

brati sing saiki laka ndean tah krip2 sing mbiyen kuwe yah,,,,
sing abang lorek2 kuwe loh...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#27
hahaha, iya kweh... krip2 karo anak mas. jajan sing asik+murah Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
kayane esih ana...ganti bungkuse kayane....timine ngajari nyimpang skan trit loh..ngko dayike sing diganyami maning...
Reply
timin e Diropok bae yuh...
kita mutilasi dadikna jajan coklat anyar merek 2 timin TCC,,
wkaokwoa.,.,Guling-GulingGuling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(05-03-2010, 05:51 PM)JedoL Wrote: timin e Diropok bae yuh...
kita mutilasi dadikna jajan coklat anyar merek 2 timin TCC,,
wkaokwoa.,.,Guling-GulingGuling-Guling

nyong ora melu-melu lho....Ngacir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)