Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*PERSAUDARAAN SETIA HATI TERATE*
Thumbs Up 
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod



Kayong miki nyong search neng forum durung ana trit sing berhubungan karo PSHT utawa Persaudaraan Setia Hati Terate

[Image: Copy+of+bed.jpg]

mbokan ana anggota TCC liyane sing melu PSHT warga maupun siswa monggo absen dipit neng kene Josss
yuh lewat trit kiye mbokan ana info monggo bisa di share neng kene
ya nyong berharap nganggo petinggi TCC emen trit kiye dadekna official trit nggo PSHT Es Teh

PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply
Mksudte ap sih kie. ..?
Jlasna lhen. ..
Es Teh
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
oiya um sori mayori ampunnnnnn

PSHT kuwe organisasi pencak silat
lengkape langsung maring official site neng kene
Reply
oalaah pencak silat tak kira persaudaraan apa ngonong mbuh arisan arisan apa apa Ngikik maning

dong aku melu ne INKAI um Nyengir karate
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
Pencak silat uwh sing asli budaya Indonesia Josss
Reply
sing asli budaya indonesia ya pecak lele qeqeqe
dudu freemason kn?
road to
6666th
Reply
Daning fremason Aja OOT
Reply
Pencak silat?
Lah kue tah aq wedi.
Mbokan dibanting.
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
hayuh,dikerek maning ngerek

ben bocah bocah pada ngerti Es Teh
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply
nduwur kyeh contoh member yang baik Josss
yuh ngerek maning
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)