Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*PERSAUDARAAN SETIA HATI TERATE*
Yuh. .. Tak rewangi ngerek
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)