Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gampange olih A nang kuliah
(05-03-2010, 09:35 AM)laksonoadi Wrote: jareku ta intine ana kesempatan/peluang
sing bisa njukut peluang kuwe sing menang...

dadi sing arane informasi dadi larang nemen,,
kaya kiye misale,,
aku ndisit smt siji ana beasiswa juga,,
tapi emang sing ngerti segelintir,,
sing oleh ya sing mapan,,
gara2 sing mapan mau ngerti ana infone
syarat ya memenuhi,,

nah aku syarat memenuhi tapi ra ngerti posisi ya resiko..
dadine ora oleh,,

dadi ari ngomong mampu ra mampu,,
balik maning maring artine beasiswa bae boy,.,
monggo diterjemahna bea-siswa kuwe apa..
ana hub karo sing ora mampu beleh???

ngger wes kaya kiye tah,,,, Melu bae Melu bae
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#22
sangartiku, beasiswa kuwe akeh maceme. pas awal2 kuliah, isine beasiswa sing nggo ora mampu. ya nyong sadar diri lah. nyong ya ora sugih2 nemen. tapi juga ora mlarat. aku nunggu nganti 4 semester ben bisa olih beasiswasing syrate prestasi. alhamdulillah, pas awal semester 5, aku malah olih loro beasiswa, beasiswa saka indosat karo ppsdms. wis, ora repot2 maning ning semester sisa.

intine:
1. kudu sadar, layak belih
2. kudu sabar,
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
tapi nyong tetep ora trima misale beasiswa disalah alamatkan kang...malah kejadian mung nggo tuku cilok kan mubah belih?dadi arti beasiswa dadi hadiah tok...
Reply
akang2,,keh,,mungkin tah kasus e kuwe ngene,,
beasiswa sing nggo bocah ora mampu kuwe dijukut karo bocah2 sing sugih,,
walopun nggo surat ket tidak mampu,,tapi bocah2 sing sugih kuwe malah justru gawe surat kuwe saka kelurahan,,

dadi na kan tidak di berikan sesuai tujuan nya,,

tapi ngger beasiswa atas dasar prestasi tah ak angkat tangan o0o0
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(05-03-2010, 05:57 PM)JedoL Wrote: akang2,,keh,,mungkin tah kasus e kuwe ngene,,
beasiswa sing nggo bocah ora mampu kuwe dijukut karo bocah2 sing sugih,,
walopun nggo surat ket tidak mampu,,tapi bocah2 sing sugih kuwe malah justru gawe surat kuwe saka kelurahan,,

dadi na kan tidak di berikan sesuai tujuan nya,,

tapi ngger beasiswa atas dasar prestasi tah ak angkat tangan o0o0

bener kueh....Melu bae
Reply
#26
iya iya, bener kweh.... aja njukut sing dudu hak-e. mungkin secara materi butuhe nt pas kuwe kecukupi, tapi ora berkah kang. ya, ngko ana bae ora nikmate. balesane ya ora disangka2. bisa bae, golet gaweane angel, ning kantore ora betah, apa liyane. macem2 lah...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
lah,,,kan,,permasalahan e nang kono kuwe kang,,,

mangakane kuwe sing dadi mangkel,,,kayong ora melas karo sing luwih mmbutuhkan
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(06-03-2010, 12:43 AM)JedoL Wrote: lah,,,kan,,permasalahan e nang kono kuwe kang,,,

mangakane kuwe sing dadi mangkel,,,kayong ora melas karo sing luwih mmbutuhkan

Hajar Rambo bae sing wis sugih tapi njukut hak e wong susah....arane nang islam apa kue ya?zalim?Mikir
Reply
zablud kuwe arane mbing...apik oya??
wkaowkoa,.,, ngger ana wong kaya kuwe di pur Turu bae lah.,,.,
sungkan...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(06-03-2010, 01:41 AM)JedoL Wrote: zablud kuwe arane mbing...apik oya??
wkaowkoa,.,, ngger ana wong kaya kuwe di pur Turu bae lah.,,.,
sungkan...

HUSH!zablud aran salah 1 rakyat TCC lho....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)