Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gampange olih A nang kuliah
neng aku laka SP keh...


dadi ngger misale ana nile sing ancur ya kudu ngulangi maning...

dadi ngger kuliahe bener2 nembe bisa entu nile A jon...

daripada kuliahe mbeler mending sing sregep men cepet rampung masalahe laka SP....
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
(06-03-2010, 03:21 AM)blue_oushiza89 Wrote: neng aku laka SP keh...


dadi ngger misale ana nile sing ancur ya kudu ngulangi maning...

dadi ngger kuliahe bener2 nembe bisa entu nile A jon...

daripada kuliahe mbeler mending sing sregep men cepet rampung masalahe laka SP....

emang berat laka SP,tapi nang ngono kemampuan indivdu bener2 teruji klinis dan mutakhir...hehe kaya obat2an bae ya...
Reply
#33
yawes lah...
lanjut kuliahe sing pada bener...
tak dongakna aku sukses,,,
dadi ngko ente pada bisa kerja karo aku,,
saya suka siomay
Reply
dong mangkat kuliah bismilah, dong pan belajar bismillah,

sebenere wong kuwe diciptakna pinter kabeh.. mung wonge bae pmen carane bisa ngasah...arane kuliah emg kudu bersaing... termasuk karo wong sing akeh duite... saiki kan akeh beasiswa prestasi... bisa baen sing pinter tur sugih entk....

tapi dong beasiswa ora mampu sing sugih tetep entuk, y kudu di selidiki...

sing penting kuliah keh nganggo ati sing ikhlas.... ben kabeh2 berkah..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
(06-03-2010, 09:22 PM)Pro_T_Lon Wrote: dong mangkat kuliah bismilah, dong pan belajar bismillah,

sebenere wong kuwe diciptakna pinter kabeh.. mung wonge bae pmen carane bisa ngasah...arane kuliah emg kudu bersaing... termasuk karo wong sing akeh duite... saiki kan akeh beasiswa prestasi... bisa baen sing pinter tur sugih entk....

tapi dong beasiswa ora mampu sing sugih tetep entuk, y kudu di selidiki...

sing penting kuliah keh nganggo ati sing ikhlas.... ben kabeh2 berkah..

like this nemen mas,,,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(06-03-2010, 10:02 PM)JedoL Wrote:
(06-03-2010, 09:22 PM)Pro_T_Lon Wrote: dong mangkat kuliah bismilah, dong pan belajar bismillah,

sebenere wong kuwe diciptakna pinter kabeh.. mung wonge bae pmen carane bisa ngasah...arane kuliah emg kudu bersaing... termasuk karo wong sing akeh duite... saiki kan akeh beasiswa prestasi... bisa baen sing pinter tur sugih entk....

tapi dong beasiswa ora mampu sing sugih tetep entuk, y kudu di selidiki...

sing penting kuliah keh nganggo ati sing ikhlas.... ben kabeh2 berkah..

like this nemen mas,,,

saestu kang....
Reply
(06-03-2010, 11:52 PM)Poci Wrote:
(06-03-2010, 10:02 PM)JedoL Wrote:
(06-03-2010, 09:22 PM)Pro_T_Lon Wrote: dong mangkat kuliah bismilah, dong pan belajar bismillah,

sebenere wong kuwe diciptakna pinter kabeh.. mung wonge bae pmen carane bisa ngasah...arane kuliah emg kudu bersaing... termasuk karo wong sing akeh duite... saiki kan akeh beasiswa prestasi... bisa baen sing pinter tur sugih entk....

tapi dong beasiswa ora mampu sing sugih tetep entuk, y kudu di selidiki...

sing penting kuliah keh nganggo ati sing ikhlas.... ben kabeh2 berkah..

like this nemen mas,,,

saestu kang....

saestu si apa mas deni?????
Reply
apa maning sih wong siji kie nduwur....saestu apa ya?sepakat ndean ya?Ngguyu
Reply
#39
ya, saestu=sepakat... bahasa jawa kweh..
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
o0o brati bener ya kang?Guling-Guling mbokan sih salah....Isin nemen
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)