Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gampange olih A nang kuliah
wkoakwa.,.,.Guling-Guling
bisane pada ora ngarti bhsa jawa siihh???
pada sinau nang ndi pada?? Syok nemen
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
sepakat, yanu be nyesel pas kuliah biyen jarang sinau mempeng, meskipun bisa "lolos" sih, saiki ana uwong ngomong-ngomong mbahas topik-topik penting aku ora patia nyambungNgukuri batukNgguyu

sepakat karo apip & adi, manajemen waktu (aja dolanan baePalu2nan), karo ndonga itu yang utama

selamat belajar (nyong be lagi belajar,ngesuk UTS jon hihihihi)
Josss
Reply
kuweehhh,,,aja postingan terus nang TCC Xixi
ngko malah klalen sinau karo donga ne...

pizzzz....
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(06-03-2010, 09:14 AM)laksonoadi Wrote: yawes lah...
lanjut kuliahe sing pada bener...
tak dongakna aku sukses,,,
dadi ngko ente pada bisa kerja karo aku,,


kapan kye suksese... ditunggu yakz...


Josss
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
#45
wis oh aja pada ngruntah akeh2... Awas kowen!

balik maning maring sing bahas Ngetik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
wah..

berat ya mbing,,

emang pandangane wong siji karo wong liyane mesti berbeda, apa maning soal kaya kue.


aku koment yaw,,


sing penting dwek sinau... aja ndeleng kanan kiri disit ngger pan sinau dewek,, lha ngger wis isa, karo wis sinau, tembe ndeleng karo kanca sing pengin njaluk disinau ni., eben tambah ilmune,,

jare aku, ente mulai bagi2 ilmu ente, isa seka ngajari adik kelas, kanca, ato seka TCC kie,, dadine akeh ilmu ente sing di bagi, ente juga pasti luwih akeh olih ilmune...

semangatz kuliah ya mbing,, delat maning lulus kan??
Reply
(08-03-2010, 12:47 AM)mahar_6743 Wrote: wah..

berat ya mbing,,

emang pandangane wong siji karo wong liyane mesti berbeda, apa maning soal kaya kue.


aku koment yaw,,


sing penting dwek sinau... aja ndeleng kanan kiri disit ngger pan sinau dewek,, lha ngger wis isa, karo wis sinau, tembe ndeleng karo kanca sing pengin njaluk disinau ni., eben tambah ilmune,,

jare aku, ente mulai bagi2 ilmu ente, isa seka ngajari adik kelas, kanca, ato seka TCC kie,, dadine akeh ilmu ente sing di bagi, ente juga pasti luwih akeh olih ilmune...

semangatz kuliah ya mbing,, delat maning lulus kan??

ngeri keh....

ana sing bisa ora????

...................................

Josss Josss
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
brati kan intine jare maang,,dewek duwe ilmu sing akeh tapi aja nggo dewek oya ang??
dubagi2 kan ben ilmu kuwe dadi manfangat
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
angger bagi2 ilmu tah mestine lah...kue kan arane curhat ya ska sudut pandange nyong o jon...

intine,sing tak deleng apa anane kaya kue...nyong wis tau mbahas soal kiye karo kanca2 1 jurusan.jare memang ngrasakna gampang nemen loh...
Reply
@DYaz,,, : isa yaz... kabeh2 isa kok.,.. coba ngajari titik2 ndisit.. mengko ya dadi tambah akeh sing dibahas,,

@edo : bener do.. lha kaya kue.. bener.. :sip:

@ kambing : iya mbing,, ente emang bener, lagi curhat, aku kan koment nang curhat mu,,,
Okupasi Terapis
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)