Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gampange olih A nang kuliah
#61
balik maning maring topik oh Maen ora ngerti
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
kyeh saiki giliran e ak ci, ngomen :

alhmd ya ak nganti saiki smt 8 esih olih beasiswa awit smtr 4 Amin
tp emg bnr jare ente, ak jg kdg ora nyangka wong sing ak kenal, dewek e kwe motor e apik kinclong maning, HP ny BB, style ok, bayar SPP ya ora tw telat ==>> bisa olih beasiswa sing slh siji syarat e ana surat ket tidak mampu dr kelurahan, sing gawe ak heran bocah kwe olih srt ktrgn kwe sing endi ya?? Ngukuri batuk

tp saiki ana kebijakan ning kmpz, sing pan njukut beassiswa kudu Melu organisasi kmpz, contoh e: UKM (Unit Kegiatan Mahasiswa) / HMJ (Himpunan Mahasiswa Jurusan) dadi saiki sing di prioritas na sing melu ky kwe, trz saiki jg seleksi ne lwt Pengurus BEM + org terpilih: ya kemungkinan bocah sugih sing petakilan ya ndean ora olih, apa maning ora tw melu UKM/HMJ Guling-Guling IPK ne juga saiki min 3.00

untg e bae ak melu HMJ karo UKM juga, dadi ne ak ya bisa olih beasiswa nganti saiki,,

sing pntg jare ak ya,,, pinter2 dewek bae lah pimen care ne ben cepet lu2s, olih ilmu sing akeh, nilai juga ya memuaskan, banggakna wong tua, buktikna dewek ora sia2 di sekolah na daning wong tua ne dewek sing nganti adoh nganti luar kota, luar umah, bahkan luar pulau, ato luar negri.

dongak na bae ya,, insya allah ak tahun kiye lu2s sing kuliah e ak ning Jurusan Teknik Elektro S-1 IST AKPRIND YOGYAKARTA dengan hasil sing memuaskan, ben wong tua bisa bangga duwe anak sing gagah nemen trz pinter ky ak Ngikik maning

AMien YA ALLAH,,,,


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply
wah,, untunge ng aku langka SP SP nan,, bosok banget yen ana SP.,. Pengin tak kapruki, mending sistem ngulang taun ngarep.
Ng FT kampusku emang ana SP,, tapi maksimal dapet B,, Dadi ora mungkin olih nduwure B Kaya B-,B+ kato A,,
Masalah beasiswa kayong ngenes nemen yah.. aku bae ora tau olih beasiswa,, tapi ndean tah ana sing luwih butuh duit kui daripada aku,, tapi mending ora usah ngarepke beasiswa nemen, kan mahasiswa saiki akeh proyek sing bisa digarap,, yen proyeke akeh bisa nggo urip sawulan malah,, hwhwhw
Hajar
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
#64
manteb de...
terusna...
aj suwe2 luluse..
ngko nyong melu makan2e wes...Ngikik maning

kaya kuwe set,,,
ente UGM sih ya,,
proyek bergelimangan kaya banyu mili owh...
kaya neng kampus2 swasta apa kampus cilik ta mbuh2an...

tapi sing penting jare aku bener kaya sing ade ngomong
pembuktian ke dalam bahwa aku mampu,...

ari wong njaba ora ngakuni ya
sing penting wis maksimal...
Nyengir
saya suka siomay
Reply
proyek2 biasane dudu sekang dosen koh um, biasane nggawe kelompok dewek trus yen ana tawaran kerjaan kayak proyek nggawe web, flash karo liane digarap bareng2.. biasane sing ngongkon mahasiswa S2, trus mahasiswa luar kampus,, nggo nggawe presentasi skripsi juga sering um,,
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
edan kili...urip maning kiye grobag e...Ngikik
@um ade
weruh ya um,ana wong sing pra pantes olih beasiswa tapi bisa olih?
kuwe keh sing gawe indonesia ora maju2....beasiswa mung go tuku cilok karo batagor tok....
angger wong e aktif nang organisasi sih esih mending....
Reply
Jare slank "lalu mau apa lagi?" Nyengir

Pan ipk a, b, c, d, e drg tentu kwe penentu masa depan, sing penting semangat um!

Yuh semangat kaya pan perang Rambo
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
bener jon....saiki aku emang durung TA kiyeh (D3 anane TA,semacem Skripsi)
kancaku emang akeh sing wis TA,tapi kebanyakan ora bisa apa-apa...mung ngandalna wong sing dibayar...(nyong ya nggarapna gambare bocah TA)

ari olih sombong keh ya,nyong luwih pantes TA timbang bocah-bocah kuwe.....(tapi sommbong ra olih....)
Ngacir
Reply
Tapi kan ska nggarapna bocah kwe dadi nambah pengalaman oya?
Ngko luluse juga luwih gampang misale nduwe pengalaman luwih kaya kwe, jareakuloh Xixi
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
Melu nyimak, nggo sangu kuliah mengko..
Nyikep
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)