Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5959
#1
kiyeh sing unik seka njerone forum kiye maning....

[Image: 5176505_c1ac255df9755a271f4ee653566cfe83.jpg]

angka 5959 nggo postingan sing wis terjamah,,,
tuli angkane nyong 33...
Girang nemenGirang nemenGirang nemen
saya suka siomay
Reply
#2
Senenge angka telu... Mengko bojone telu juga??
Ngikik Ngikik Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#3
aja owh...
siji baen,,,
tapi ana hubungane karo telu ya ora papa...
misale anak nomer telu...
apa ngko anake nyong telu..
Girang nemen Girang nemen
saya suka siomay
Reply
wakakakakakaka...ana jenenge nyong...kue jedol eksis nemen ya mampang nang ngarep dewek...kaya jupiter z bae....Guling-Guling
Reply
#5
kaya bakul togel sih, senenge ndelengi angka Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#6
no anger nugel gambar madan bener, kae arane nyonk ilang buntute Awas kowen!
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
(04-03-2010, 05:58 PM)Barrezta Wrote: no anger nugel gambar madan bener, kae arane nyonk ilang buntute Awas kowen!

wkwkwkwk Guling-Guling ana sing ora trima......
Reply
kae tulisan nang ngarep dewek sapa sih??
kayong pentol nemen isa dadi top 10 sing paling nomer 1......

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkw....
ajib ah....nembe 2 dina wis dadi dayik.....Guling-Guling
Reply
waakaka,,,ak ya ora sadar mbing...
mung kasih2 inpo karo bales2i postingan,,,
karo mein2 suwun,,,,
ahahah.,.,Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)