Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5959
#11
selamat wis dadi dayik kang... Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ahaha,,,bar dayik apa kang??
pengen ndeleng urutan2 e nang ndi yah??
:cool::cool:
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=140
Reply
tara rengkyu ya pin,,

dengaren eman...tapi ora tau mein klepon...
weeeeee.....
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wakakakakakkakaka

ben ah =p

danteri kfc tuli o maring kos ku =))
Reply
mangan bareng bae lah,,,

bisane bahas kfc pime ceritane??

kuwe sing nang ngarep dewek mau sapa kuwe,,,top 10 oia...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wakakaakakakaka

ywes mangan bareng...aku samperi ooo =))

sapa sing top 10???mksd e?
Reply
sing top 10 nomer 1 sapa kwe???deleng o0o.,.,

siki be masih saya pegang...:cool::cool:
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bsa kayong bangga nemen wessss.....~_~
Reply
iya wes iya,,,mentang2 dadi momod,,

kaya kuwe ora membanggakan,,,
asline sing nakal kowen keh pin...RamboRambo
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)