Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5959
#21
weiks...
ndi modod e..???
kiye daning ngalor ngidul ngomonge..
Balang Sendal Balang Sendal

balik neng topik..
saya suka siomay
Reply
lah,,pime???sing duwe lapak malah lunga sihhh,,,

kiye ngger ak pasang trit terus ora papa mas??
wedi ne mbokan sing liya2ne malah dadi males golet brita....

:cool::cool:
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#23
his his luruh sing unik dewek bae oh... aja ngruntahi grobage wong...
angger grobage nono tah kena bae wis Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
trit e sing unik2 bae apa pime um??

ak bgung pan nge trit maning,,,ora kepenak karo liyane.,.,
dikira sok2an ngonong um,,.,.
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
aja wedi do....tak kancani wis....nyong spesial lawak karo curhat keh :cool:
kita monopoli lapak TCC!! Ngguyu

melu usul ya,sing masang trid akeh dimein apa ngono oh....kadang pada pelit klepon .....Nangis
Reply
#26
(05-03-2010, 12:15 PM)Poci Wrote: aja wedi do....tak kancani wis....nyong spesial lawak karo curhat keh :cool:
kita monopoli lapak TCC!! Ngguyu

melu usul ya,sing masang trid akeh dimein apa ngono oh....kadang pada pelit klepon .....Nangis

kae deleng trit e aku akeh nemen,,,
aku ra njaluk apa2,,,,

ura sah pamrih keh...
JosssJosssJosss

ndopokan e aku
saya suka siomay
Reply
(05-03-2010, 12:17 PM)laksonoadi Wrote:
(05-03-2010, 12:15 PM)Poci Wrote: aja wedi do....tak kancani wis....nyong spesial lawak karo curhat keh :cool:
kita monopoli lapak TCC!! Ngguyu

melu usul ya,sing masang trid akeh dimein apa ngono oh....kadang pada pelit klepon .....Nangis

kae deleng trit e aku akeh nemen,,,
aku ra njaluk apa2,,,,

ura sah pamrih keh...
JosssJosssJosss

ndopokan e aku
ente kan darmo kang....
lha nyong rakyat anyar...ya sejen belih....Isin nemen
Reply
ahhah,.,.kita2 kan cuma dayik2 om,,,
kang nono tah pancen wes luget2 e nang kono o0whh,,,

sudarmo gt loh,,NyengirNyengirNyengir

mxde ben katon pentol o0o,,eghehhe,.,.
dayik tapi isa dapet klepon bnyak,,,
nah ngko sing liyane ben berlomba2 golet inpo2 go bocah2 TCC ne kang.,..
balapan klepon gt lah,,,

NyengirNyengirNyengir
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#29
ya mengko kita perhitungkan,,,
ide ditampung,,
masalah klepon,,,

kuwe masalah atine jakwir2...
soale ngerasa terhibur/tertulung beleh daning postingane ente,,,
saya suka siomay
Reply
nah mangsudku kue kang darmo...dadi sing nge trit ngrasa madan dihargani....Isin nemen dadi semangat nggo posting sing luwih bermutu maning...iya belih?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)