Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5959
(06-03-2010, 03:13 AM)akhdaafif Wrote: hahaha, ya wis. sing pan mein klepon, ya monggoh. sing pan ngajak2i ben mein klepon maring deweke ya monggoh. nggo hukum pasar kayonge luwih enak. yen ajakane nt payu,ya bakal ana sing mein klepon. yen ngko malah laka, ya berarti memang pasar pengene ngonong. diterima bae kang. adil oh ya? Nyengir

seumur umur nembe 1 tok sing mein klepon kang....timine durung kueh....Amin <= bar kie darmone ngamuk2,lapakke nyong dibuang nang tong sampah,id poci di ban....Nangis
Reply
#42
berarti emang kurang kuweh dodolane..
standare suwun be angel...
wkwkkwkwk...

gawe lapak sing bisa wong nggawe suwun ndisit jhon!!
saya suka siomay
Reply
(06-03-2010, 09:17 AM)laksonoadi Wrote: berarti emang kurang kuweh dodolane..
standare suwun be angel...
wkwkkwkwk...

gawe lapak sing bisa wong nggawe suwun ndisit jhon!!

yaher kang...tak tokna juruse nyong.....NyengirNyengir
Reply
kweh,,,diobral bae dagangan e...
ning ora karo putu,,,Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
keh melu share gambar apik maning....
angka 222 (Click to View)
angka 100 (Click to View)
Reply
ngko kyehh,,angkane ak rung metu,,,
muga ne ak posting terus ben nganti metu,,,asem suwe yah...
Ngukuri batuk
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
apik maning keehhh....
dari TCC....
postingan e (Click to View)
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
sapa kue sing top poster.....Girang nemenGirang nemen

nyong esih ana keh....
Reply
waowkoak,,,top poster wes sungkan siki,,
soale kbanyakan obrolan dadi OOT...
melas sing duwe thread...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#50
[Image: s4t8u8.png][Image: f4n492.png][Image: 15pms69.png]
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)