Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NGAKAK] profesi Pelatih Malaysia sebelum nya
Gadi pemain tinju truz gon lawan chris jhon nean rame yah?
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ora mung dadi tukang bacak tok .. kyeh ana maning propesine ..
Ngacir
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
yakin aah,, ana maning jebule ya profesine,, Guling-Guling

Reply
(30-12-2010, 11:48 PM)ichijouji_ken Wrote: ora mung dadi tukang bacak tok .. kyeh ana maning propesine ..
Ngacir

ora kualik kue?
Dongen piaraane sing endi sih? Guling-Guling
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
Guling-Guling ana tukang becak ana ronggeng *sensor*
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
[Image: 162967_164135160297895_100001042365580_3...6554_n.jpg]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(31-12-2010, 11:09 AM)auzhee Wrote: [Image: 162967_164135160297895_100001042365580_3...6554_n.jpg]

ckckckckck qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
bar maen karo rahma azhari dadi kaya kwe yah .. Ngacir
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
Guling-Guling cocok nemen
Reply
qeqeqe qeqeqe ngosek
:ngguyu_ngakak_ngguling_sampe_njengking:
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)