Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wadone Laka??
Sad 
keh kang....nyong pengen mengungkapkan isi hati keh critane...

ak kan critane ngjak kancaku owhh,,tak kon melu TCC mxde.lah bocahe pas ndeleng2 ak posting,,pasang trit,,trus chating2 karo jakwir2 tegal kuwe tertarik nemen pengen melu...

lah barang wes lagi deleng postingan2 e,,,lhaaaaa,,,,malah berubah pikiran,.
nang atine aku (asem keh,,niat ora sih??)
jebule kancaku malah takon wadone endi???

lah wes ak juga kan sing esih nubi dadi bgung ngmg e,lha wong emang knyataan e nang postingan batangan kabeh...pol-pol an ak ngmg be "guweh sih ana vinita"
jawabe gmpang maning kuwe bocah "laahhh,,,vinita ok o0ya..."
bgung maning aku....wes tak jelasna,,kiye rung rame nemen,ngko ngger rame ya bakal akeh wadone..
luwih gampang maning ngmg e "ya brati ngko bae ngger wes akeh wadone,ben rame"

laahhh.....ngger wes kaya kiye pime kaaannnggG?????
mengapa mereka tidak sadar diri klo mereka orang tegal??

Hajar Roket
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#2
yawes,,,
endah baen...

ura sah durusi wong kaya kae
tak dongakna
endah cepet sadar...
saya suka siomay
sapa do??kayong gagah temen....selir2mu ditokna o do....kepret nganggo lambe ngko NyengirNyengirNyengirNyengirNyengir
kayan2e aku ngerti keh.....antara wong2 kue tok paling..Umbruss

promosi lapak
#4
sante bae jon jedol...
justru kaya kuwe niate wis sejen karo visi misine TCC Ngikik

neng TCC ora wadon ora lanang seduluran Dandan ndisit
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
keh kang,,,ana maning sing luwih ngeri...
mau kan ak chatingan ning fesbuk..tak jaki" bocah" sma..tapi pada ngomonge."lah si nggo apa melu" kaya kue?"dadi pendapate ak,,,publikasikna juga maring bocah" sma ben tcc tambah rame+bocah sma jaman saiki keh royal" pada pasang speedy ning umae,otomatis pada ol trus.kan akhire rame kie sing arane tcc.ben tetep eksis gitu.aja sing ol bocah" kue tok owh..

pdahal ya mas,,,kuwe bocah smansa loh,,,
ak sing alumnus smansa sing ngomg be ora di rewes keh,,,asem mbuapa,,,
tak Hajar ngko.....wkoakwoak Guling-Guling

trus ngger kaya kiye critane kpriwe??Palu2nanPalu2nanPalu2nan
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#6
heheh, cah sma lagi pada seneng pesbukan. nggo bahasa alay. lon-lonan kang. tak rewangi neh. Nyengir

njenengan angkatna pira sih?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
(04-03-2010, 05:35 PM)akhdaafif Wrote: heheh, cah sma lagi pada seneng pesbukan. nggo bahasa alay. lon-lonan kang. tak rewangi neh. Nyengir

njenengan angkatna pira sih?

kang apip apal temen...Guling-Guling
#8
ya apal, kanca ning facebooku ana cah sma 1 tegal juga. yen pas lagi onlen, ndeleng status ning wall kayong hmmmm, pengen ndupak Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
wkwkwkwkwk kadang bahasane o kang. laga sakit ya nulise agy ckt gawe pengen Jaran nlepong bae....
trus siblinge ana sa RT...Guling-Guling
#10
TCC ora pernah memaksakan kehendak warga2ne..
Sing gabung n eskis ning kene ya karena niat setulus hati, jiwa dan raga.... untuk itu pemirsa!!! pe e pe em i mi rsa,..... hwahai... Sory kebablasen...

Aja maning2 ngomong sing posting kuwe-kuwe tok.. Kiye tah klise...
Ari kumpul2 misale (reunian), "ah emoh lah.. sing teka ya kuwe2 thok... "

Kapan dewek bisa maju??????? nek pilih2..... :emosi: Ngikik

Sing pan join ya syukur, sing ngece sing nolak ya ora papa...
Kira2 kaya kue...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)