Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wadone Laka??
(04-03-2010, 06:20 PM)masdudu Wrote: untuk itu pemirsa!!! pe e pe em i mi rsa,.....
nah kue tukule metu...
wis ora usah digawe mumet, dewek golet e kwe passionate sekan bch2 tegal e jon, dudu krna paksaan, sing penting dewek wis menginformasikan, terserah bocah mau pada melu gabung apa ora, ato malah mencaci maki ya wis ora usah dipikiri, sing penting member2 neng kene pada satukan visi & misi (niat dan tujuan) kita bae <-- edan ahh kt2 ne kyk sutimin bae berwibawa nemen Isin nemen

:medang:
(04-03-2010, 05:35 PM)akhdaafif Wrote: heheh, cah sma lagi pada seneng pesbukan. nggo bahasa alay. lon-lonan kang. tak rewangi neh. Nyengir

njenengan angkatna pira sih?

ak angkatan 07 kang,,,,
dudu moni ak maksa jakwir2 padaaaaaaaaa.....

dadi masalahe kuwe mreka durung pada ngarti ngger tegal duwe TCC...
nah guna ne juga urung ngarti,,,gitu kang,,,

mungkin kurang publikasine.....
atow malah,,bocahe sing kuper,,,,Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
wewewew....ngajak i sapa mas edo????

bisa ne gawA" arane aku???mene ta samperi bocah e...sapa sapa

wakokawokwokwaokwaokwaokowak
(05-03-2010, 02:20 AM)vinita_chandani Wrote: wewewew....ngajak i sapa mas edo????

bisa ne gawA" arane aku???mene ta samperi bocah e...sapa sapa

wakokawokwokwaokwaokwaokowak

lah sok2an nemen keh bocah wadon,,,Guling-Guling

emang e pan ngapa???
ya ak gawa2 kowen kan mxde kowen wadon sing sering OL nang kene Dandan ndisit
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
lah bisa dandan....ora papa penasaran bae..pati" wong e ngomong kaya kuwe kan berarti kenallll..........kwoakowakoawkokoawkoaw
ya tah ndean kowen kenal,,,

tapi nama di sensor,,,ngko bae yen wes manjing TCC kita Diropok
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#18
wadon ne ana jon,
cm sing aktiv lan branca kuwe cuma loro tok,,
vinita karo mboke ne,,
liane pasive karo nean durung ngerti manfaate ndopokan model kaya kiye,,
branca si apa mas kuncen ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
bahasane gaul nemen apa kampung nemen kuwe mas??
wkaokwoa Guling-GulingGuling-Guling

nah kuwe,,masa tak omongi kaskus e tegal,,malah takon,,"kaskus sih apa??"

seketika itu....gubrak!!!

Zombie
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)