Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wadone Laka??
buwakaakakakkaka

jawab i
panganan sejenis mendoan...kuwe arane kaskus =p

LOL
ngko dijawab gampang maning oo0o..,.,

"emang ak lagi moci apa??"

ahahha.,.,ana maning kweh,,,Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#23
(05-03-2010, 03:08 AM)vinita_chandani Wrote: branca si apa mas kuncen ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

branca kuwe basa yen manuk dara pan kawi,branca nemen,,
kwoakwaokwao
#24
hahaa, kalem kang. aja maning ngajak maring TCC, wong dijak sembahyang sing jelas2 apik be akeh sing ora nurut. mugane sabar karo istiqomah. :)
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Guling-Guling

iya juga yah,,,asem,,,perbandigan e duwur nemen,,

TCC karo solat wes...NyengirNyengir
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#26
hahaha, ya kweh. sengaja tak mein perbandingan sing ekstrim, ben dewek tetep semangat...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
iya mas,,matur suwun,,

tapi ya kuwe mau,,kayane emang urung pada nyebar maring bocah2 sma ne,,,
trus pime ya??emang kudune weruh dewek ndisit nmbe ngko pengen melu,,
kaya ak,,wes djak mas nono wit mbiyen...tapi nembe melu barang si poci mlebu,,kuwe juga karena diwarai,,,

takira mbiyen di klik kuwe link e wes mlebu,,jebule kudu daptar sit...

Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#28
sabar jon jedol Medang
ngajake sambil :medang: ben bocahe sadar, bahwa enak banget poci tegal Guling-Guling
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
:medang: esuk2 ya manteb nemen,,
lah,,msalahe kan ak be ngjak lwat fb gt loh,,
pas ktmu chating bgitu deehh,,,

ehh,,malah kaya kuwe,,,mengini Palu2nanPalu2nan
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#30
wes sing gampang ura sah mbandingna karo wong liya,,
ente tak jak nyong mbene joine kapan???
wkwkkwkw...
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)