Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wadone Laka??
woooooaaaaakkakakakkakakakaka.....jedol bakul wadonan....ilmune duwur sung kang...mantane edan kili.....Syok nemen
asem,,,Ngukuri batuk
malah dadi konangan gara2 nggawa flashdisk

ya pada rame2 ngjak wadon e ya kena o0o
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)