Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinta tak Bersyarat
kayonge aku wis tau krungu tapi, neng TV...
Josss
.
.

this is my signature
.
.


Reply
(31-12-2010, 02:43 PM)Hasbie Wrote: kayonge aku wis tau krungu tapi, neng TV...
Josss

Pada um. .q y wez tau weruh nang tipi. . .
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
wah apa iyyaa???

apik nemen ya critane mangkane tak posting neng kene merkabak
Reply
Ader wis metu um?
Stasiun tipi ap?
Medang
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
embuh nyong tah maca neng buku ora nonton skang tipi um Josss
Reply
idih berez zunk merkabak
Signature di-Banned Karna Terlalu Apik
Reply
kye ana neng iklan, dudu sinetroon .
tapi ngger neng iklan anake mung loroo...
joss lah pokoke.. aku be merkabak koooh merkabak
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial
Reply
(31-12-2010, 10:00 PM)ariy Wrote: Ader wis metu um?
Stasiun tipi ap?
Medang

neng iklan kang...PISS
.
.

this is my signature
.
.


Reply
(02-01-2011, 09:17 PM)Cj selly Wrote: kye ana neng iklan, dudu sinetroon .
tapi ngger neng iklan anake mung loroo...
joss lah pokoke.. aku be merkabak koooh merkabak

wiz duwe putu...Es Teh
.
.

this is my signature
.
.


Reply
@um hasbie
angger bales dadi saposting bae yaa Josss
kaya kuwe aturan maene TCC

(02-01-2011, 09:17 PM)Cj selly Wrote: kye ana neng iklan, dudu sinetroon .
tapi ngger neng iklan anake mung loroo...
joss lah pokoke.. aku be merkabak koooh merkabak

iklan apa mba sell??
daning ra tau weruh Bingung Kyeh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)