Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takon tempat pelelangan ikan (TPI) ning tegal?
Lightbulb 
mas2 aku pan takon, tempat pelelangan iwak ning tegal daerah ndi yach????, Maksude apa?Maksude apa?Maksude apa?

aku pan gawe acara bakar2an iwak karo kanca2 kyeh.... Nyate ndisit

NgelihNgelihNgelihJosss
........ :::::::::: I LOVE ART :::::::::: ........
Dong pengen fresh from the sea,
mrg jongor subuh2
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
nang jongor bae,tegal sari
dalan jalingkot kae lho
sekitar kono bae
ana plang e gede nemen

tp adong jare aku tah mending maring pasar cinde bae nang sekitar jalan asem tiga ngulon
nang kono malah luwih enak Josss
road to
6666th
neng pelabuhan Tegal um Josss

neng kono kweh ana TPI Josss

biasane pelelangane esuk sadurunge subuh nganti jm 6an..
jam2 semono wayahe nelayan berlabuh Josss

monggo ditunggu Klepon lan "suwun"e Xixi
@auzhe&ibnu: waduh mas aq ra ngti tempate? yen bisa tah sing perek PAI.. kan aq ngger dina minggu esuk sering maring PAI, ben balike bisa sekalian luruh2 iwak... Es Teh

@elank: mlebu pelabuhane ya bro? kayonge anger jam 7an wiss lubar durung ya???
........ :::::::::: I LOVE ART :::::::::: ........
iyya mlebu bae Josss
jam semono pilihan iwake gari cuil kayonge um Josss
nang pelabuhan ngulon terus,lewat jalan layang,perek ka yah,sebelah lor dalan,ana pintu gerbang masuk TPI ne
road to
6666th
(04-01-2011, 09:10 AM)afans Wrote: @auzhe&ibnu: waduh mas aq ra ngti tempate? yen bisa tah sing perek PAI.. kan aq ngger dina minggu esuk sering maring PAI, ben balike bisa sekalian luruh2 iwak... Es Teh

@elank: mlebu pelabuhane ya bro? kayonge anger jam 7an wiss lubar durung ya???

masa wong tegal ora ngarti Jongor.. mumet owh
9kuw_tie_odhonx,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2010.
9kuw_tie_odhonx kenalan dipit um Josss
undang bae aku dodong.. Paes
9kuw_tie_odhonx,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2010.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)