Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Khusus Nggo Elank karo Okky
sing cerdas sing manfaat
mengko angger dikandhani,monine galak-galak
dijorna ya kayong beleh pantes
nang kene guyon olih,
tp dudu malah dadi nyrenges nganti ra ngerti unggah-ungguh
road to
6666th


Messages In This Thread
Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 06-01-2011, 04:22 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 04:31 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 05:48 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 06:03 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 06:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 06-01-2011, 06:51 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:54 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:55 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:05 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:15 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:27 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:37 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 10:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 11:14 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:35 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:51 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 07-01-2011, 07:42 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 07-01-2011, 08:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)