Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Khusus Nggo Elank karo Okky
lah pben.... wez ow... salah paham secuil...
aja di perpanjang masalah kayak kie,,,

dimohon kang okky luwih bijak maning donk njukut keputusan.. Es Teh
kan kang okky wez akeh kontribusine....

aku mung nengahi tok.. wez pada gede... salah paham biasa...
monggo Sendal sing dibalang maring kang elang di jukut maning... Es Teh

yuh ,,, Es Teh pada damai,, sing adem... Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....


Messages In This Thread
Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 06-01-2011, 04:22 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 04:31 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 05:48 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 06:03 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 06:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 06-01-2011, 06:51 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:54 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:55 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:05 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:15 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:27 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:37 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 10:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 11:14 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:35 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:51 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 07-01-2011, 07:42 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 07-01-2011, 08:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)