Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Khusus Nggo Elank karo Okky
sip um.... aku seneng wong kayak ente .. bisa di ajak diskusi kayak kiye.. ywez...

gari okky ne... Es Teh ndisit keh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
suwun um salaman

ngapurane um modod, sudarmo, sutimin, penasehat, sesepuh ampunnnnnn
wis gawe repot sedoyo ampunnnnnn
#13
Kie trus sidane pmen ? ? :Arip:
lah pben.... wez ow... salah paham secuil...
aja di perpanjang masalah kayak kie,,,

dimohon kang okky luwih bijak maning donk njukut keputusan.. Es Teh
kan kang okky wez akeh kontribusine....

aku mung nengahi tok.. wez pada gede... salah paham biasa...
monggo Sendal sing dibalang maring kang elang di jukut maning... Es Teh

yuh ,,, Es Teh pada damai,, sing adem... Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#15
Kie brati laka sing gelem ngaku salah ya? Yawis sing gagah ngalah. . Aq sing salah wes. .... Ngikik maning Ngacir
#16
Saiki aq pan njaluk tlung mrg modod,darmo,timin tllung kabeh member sing olih klepon sifate barter dihapus bae klepone....kabeh member...ben adil.... Josss
angger melu forum tp ngarep2 klepon ya kayak kiye
angger pengen klepon,mene mrg umahe aku
tak tukukna sisan grobag-grobage

wis ra sah golet sing salah sapa sing bener sapa
nang kene dudu pengadilan

saiki Nutup dopokan
road to
6666th
#18
sip. ora usah golet sing salah apa sing bener kang elank dan kang okky. kiye nggo pelajaran nggo dewek kabeh. aja gara2 kiye terus akhire ora gabung ning forum kiye maning. apa dadi musuhan karo member apa karo nyong. kalem. kiye arane saran nggo majukna forum kiye.

nggo okky karo elank, wis dimurnikna maning sandale. kembali maring klepon awal. karo tak tambahi klepon nggo sarapan kweh Ngikik maning

nggo kang ibnu dan kang protol, matur nuwun juga. klepon terkirim nggo njenengan

Nutup dopokan
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)