Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinta Perlu Komunikasi
(08-01-2011, 04:44 PM)ayiep_wawan Wrote: merkabak apa sing jare dewek paling apik belum tentu apik jare wong liya...mulane aja asalan adong nglakukna sesuatu go wong liya ampunnnnnn

suwun um wis nambahi hikmah ceritane Josss
intine juga hal kuwe ora terjadi angger ana komunikasi Josss
Reply
ngerek esuk2 enake maca sing gawe semangat Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)