Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebayu FM
Big Grin 
maceme karena letake sebayu karo umahe enyong dong ditarik garis lurus kue lurus nemen (ora patia ding) Ngikik , dipisahna kali ketiwon, dadine sering ngrungukna oh Nyengir
trus aku senenge basane nganggo basa tegal loh dadine lucu. iklan2e juga lucu NyengirD

nah bagi sampean sing seneng stay tune @sebayu... mene crita2 ato absen mbuh apa hiz :tongue:
First they laugh at you, then they fight you, finally you win..
Reply
hadiiiiiiiiiiiir, mbiyen seneng ngrungokna sebayu gara2 ngedit drama kelas ng kono, bar kuwe malah kenal karo penyiare, tp klalen namane, Palu2nan
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
Sengertine aku Sebayu FM kue duweNe pemda Tegal. Sebagian modal sebayu seka pemda tegal, kue sebabe kenapa sebayu akeh iklan layanan sosial'e. Awal mulane gelombang sebayu nang 103,(emm..pira yah?? klalen! sekitar kue lah),trus pas aku siaran neng kana gelombange ganti dai 99,3. JAre ben luwih jelas ditangkep karo wong-wong tegal lan sekitare. EITS! tapi aja salah..pendengar sebayu ora mung seka tegal tok..sing seka plosok gunung be ana lho! bahkan aku pernah olih pendengar wong bule!!

Sebayu ya melu relay siaranNe Trijaya and VOA.
Sebayu jg dadi radio sing paling menunjukan kecintaanNa maring tegal n budayane tegal. Misal: siarane akeh sing nganggo bahsa tegalan..

Sebayu jg melu urun memajukan pendidikan neng kota Tegal. Misal keh.. sebayu dadi sponsore mafis smansagal. Gawe program bahasa inggris go kalangan pelajar(ENGLISH FUN,jamane aku esih siaran).

sebayu be ora dadi radio sing sok sok'n cool..tapi tujuan programe ora jelas..Kabeh program sing nang sebayu pasti ana manfaate dewek2,mulane variasi programe akeh..(lagi jamn aku esih siaran..).



I MISS ALL SEBAYU CREW!!!
WITH LUV FESYA
Salam sayangSalam sayangSalam sayangSalam sayang
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
Sebayu nggone baladewa oh PISS
saiki esi ora acarane DEWA 19 ?
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
wah sebayu....
angger krungu sebayu, aku kelingan mbiyen jaman SMA nggo luruh duit acara mafis maring Sebayu, sing pinggire SMK muhamadiyah...PISS
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
Reply
ayo mbak sari dolan2 maning maring Sebayu..
wis ditunggu kuwe sama Pak Aji... Ngikik
Reply
(11-06-2010, 01:15 AM)ija_inad Wrote: langsung bales saja mbak sari, ga usah di-quote,maturnuwun


daning koen ngerti pa aji???
iya keh kangen..
pa aji..mas fandi,mba alma..mba faya,danu,dll
nduwe no hape salah sijine ora??
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
radio sebayu kuwe radione pemda yak??
sing mbiyen arane radio siaran pemerintah daerah alias RSPD Mikir
road to
6666th
Reply
ngosekngosekngosekngosekngosek
donk kaya kuwe dadi pengin balik sung..
kangen kirim2 salam karo jakwir2 ..
ngosekngosekngosekngosekngosek
Reply
@Mbak Sari
hahaha... kiye aku Sesar mbak...
ana kuwe nomere mas danu karo mas fandi...
ih karo aku ora kangen ah... Ngikik

BTW kuwe sapa sing ngganti quote'e aku..
dongen digawe balesan anya bae owh..
soale yen kaya kuwe mbokan ndarani aku sing dadi modode.. Murah senyum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)