Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebayu FM
kuwe sing ngganti aku, berhubung isi quote pd karo postingan nang nduwure persis, dadine tak hapus
dong pan ngomentari postingan nang nduwure ya langsung bae trus klik posting balesan, ra sah di-qoute Josss
road to
6666th
Reply
Ija inad alias sesar..

kweh mas ibnu sing gantii..

iya iya..aku ya kangen karo kowen..
nyuwun no hapeNe kru2 sebayu singkowen nduwe oh...
kirim nang emailku ato PM yah
Thanks sar
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
wah,,, sebayu yaw.. kuwe aku seneng acarane OI mania karo SLank,.,


Nyengir
Okupasi Terapis
Reply
@Om Ibnu: siipp uummm... Es Teh

@Mbak Sari: ihiy, asik ah dikangeni... Ngikik maning oke, siap..

@Ma'ang: iz ma'ang jebule anggota OI karo Slankers ah.. Es Teh
Reply
Baladewa ne mantep ah Josss
road to
6666th
Reply
Sebayu FM esih tangga karo aku loh cool nemen
WAROENG SOTO SENGGOL MBAH GEMBIL
Pakarnya Soto dan kuliner asli Tegal
Jl Poso depan STM Muhamadiyah Tegal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)