Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TCC] sing paling Joss
Thumbs Up 
assalamu'alaikum,,
sedulur,,
kyeh ak cuman pan ngepost kiye tok,, setelah beberapa waktu TCC dimaintennis,, Xixi
akhire dhewek tetep balik maning mene,, PISS
hehe
Emang TCC sing paling Josss

monggoh aja sungkan nggo samplong Klepon ya um Ngikik maning
Reply
ktreatip nemen um, ngakak karo guling2 sung yanu, hahahahahahahahaha....
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
#3
Kuwe ditunggu komen sing ngisore oh..

Ngikik kreatip....

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#4
Gambare daning ora metu . . Mendem
Reply
nyong pan komen ning ngisore tapi durung di approve daning bil get Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
he,,suwun ya wis ngmong kreatip (biar Kere tetep aktip) Xixi
asline pan tak tambahi komentar Darmo + Modode,, tp mbokan kedawan malah males diwaca ne,, Es Teh

aja sungkan monggoh samplong Klepon ya um,, hehe
Reply
wakakakak nembe aku weruh kie editan sing paling josss Nyengir

keren ah TCC wis terkenal maring linggis ana apa ya
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
#8
Guling-Guling ana2 bae sung
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)