Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manisnya Kopi Asin
aduh nyong SM malah ketinggalan berita Ngikik maning
maturnuwun sing wis pada komeng Josss

(20-01-2011, 01:35 PM)auzhee Wrote: kopi asin enak izh um Nginung

enak?? emange pimen rasane um ?? Ngikik maning

_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 01:52 PM)ayiep_wawan Wrote: Luwih enak kopi darat ji Nginung

ceritane Josss meong ah... Suwun um

sami sami um Josss


_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 02:25 PM)ajoen Wrote: daning aku ora mudeng ya ? maksude apa ya ? Ngikik

intine aja nggorohi lah kaya kuwe um Josss
bisa fatal akibate Ngikik maning


_________________________________________________________________________________
(20-01-2011, 04:41 PM)ajie Wrote:
(20-01-2011, 08:08 AM)Elank Wrote:

elank aja nge junk iz, Balang Sendal

comment : ceritane apik juga, tapi ora mendidik iz, nggorohi wong qeqeqe

ora ngejang ish mung pan promosi Xixi
ngapurane ya Melu bae
Reply
cobain dulu ya kakak Josss
road to
6666th
Reply
iya om monggo kopi anget Sembur Ngopi
Reply
btw kie dopokane um elank dewek donge promosi ne di dadek na se post bae oh Ngikik maning

tapi wis terlanjur ding Ngikik maning

aku nembe keh eksperimen kopi asin, rasane mblandrang mblandrang qeqeqe
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
^ kentir Guling-Guling
uyahe aja kakehen, sa-cimit bae
*asin sing tak maksud = gurih, ora kakehan uyah Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(20-01-2011, 11:54 PM)ajie Wrote: btw kie dopokane um elank dewek donge promosi ne di dadek na se post bae oh Ngikik maning

tapi wis terlanjur ding Ngikik maning

aku nembe keh eksperimen kopi asin, rasane mblandrang mblandrang qeqeqe

uwis kedawan um trite Ngikik maning
wes ora bisa nambah maning Xixi


dih niat nemen sih nganti dicacak anapa Guling-Guling


(21-01-2011, 08:18 AM)auzhee Wrote: ^ kentir Guling-Guling
uyahe aja kakehen, sa-cimit bae
*asin sing tak maksud = gurih, ora kakehan uyah Xixi

yuh pada nginung kopi asing Ngopi Ngikik maning
Reply
inspiratif... Fantastic
kerek ah... kena nggo wawasan sing liane ngerek
.
.

this is my signature
.
.


Reply
Sejak duLu beginiLah cinta,, Deritanya sangat Asin Kejem ah..
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
yah disini hikmahnya komunikasi itu sangatlah penting Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)