Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATI-ATI yen metu bengi-bengi
(21-01-2011, 09:47 PM)ajie Wrote: kudune aja manjing lawakan oh um ben luih jos kejutane qeqeqe

ngakak sung aku wkwkwkwk

yen ora mlebu lawkan mengko inyonk di protes oh um Ngikik maning cool nemen
Reply
wa wa wa waduuhhhhhh.......mbokan nang salwi ana mutilasi temenan. cool nemen
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
Owh..si marta sing barange mumpluk? Yen diplokah kemel2 nang tengahe ana kacange.
Pas diplokah toli dijilat rasane kayong emmh..surga dunia lah pokoke
Guling-Guling
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
endi martane Ngelih
Reply
Nutupi RaiNutupi RaiSyok nemen
waaaaah asem DITIPU, wis kaget. .jebule martabak Xixi
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
Wuah dadi pgn martabak. Ngiler
Assalamualaikum
Reply
ngartine korban temenan jebule martabak
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
idih kiye apik durung kenalan wis komeng Ngikik

kenalan dipit um Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)