Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share] mbien sekola mbolose ng ndi?
#1
Keh wa share ng kene yuh mbien angger sekola mbolose ng ndi ? :Ngikik:
Reply
#2
mbolos maring kantor guru,,
ngobrol karo guru liyane..
wkkwkwk
saya suka siomay
Reply
yen aku mbolose ning Guci...sing umah mangkat jam stengah pitu langsung maring umahe kanca sing go basecamp,,,,nek wis kumpul kabeh nembe mangkat maring Guci ndompleng (ndayak) trek....

sing jelas wedi nek mbolos ning kandange dewek.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
#4
Kue ora dtkoni gurune ? ? :Ngakak:
Reply
#5
Adoh nemen wa ng guci Ngikik maning
Reply
Mbolos sekolah trz yag yagan tah drg pernah.. Tp adong mbolos pelajaran lumayan sering lg kelas XI SMA, palingan ya metu trs maen PS ng njaba trs yen wis mlebu maning, pernah juga mbolos bal2n ng lapangan ngarepe kelas, gurune weruh ya ora tha pikiri Xixi
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
aku taune mbolos jam pelajaran, mangan maring kantin sing penting wetenge wareg Ngikik maning

karo dong wayah2 bebas pas lagi lomba2 ora mbolos sih cuma tekane ngko awan mampir2 maring umahe kancane ndisit Ngacir

trus waktu pelajaran bengkel laporane ketinggalan (asline urung digarap sih Ngikik maning ) trus balik ng umahe kancane (kalimati) nggarap laporan ora malah dolanan game pc :P
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
#8
Ente STM ndi wa? :Joss:
Reply
neng fotokopian perek sekolah Ngikik maning
Reply
Mbolos sekolah ra tw. .tp yen mbolos plajaran c pernah. .
Ana plajaran tp luwih milih ngumpul kro kanca2 alasan kumpul organisasi(osis/pramuka). . Ngacir
yen guru'e apik c ra d alfa. .yen guru'e garang te2p d alfa. .alhasil,nang rapot alfa 1. . . Isin nemen
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)