Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anita FM
#11
barang ana grupe,,,
aku saiki nitip salam terus neng kana..

sekalian promo TCC...
mbokan jakwir-jakwir pan melu promo owh
wkwkkwkw

http://www.facebook.com/Anita.Tegal?ref=nf
saya suka siomay
Reply
(30-01-2010, 10:12 PM)fajarseto Wrote: kayong tah radio tegal urung ana sing mutune apik mbuh tah saiki soale wis lawas ora ngrookna radio tegal
kaya anita juga lagune biasane kwe2 toq kurang variatif, sing dsetel lagu sing disenengi penyiare toq dadi krasa kurang profesional. harus radio kwe bisa mencakup kabeh kalangan

oh iya masalah variasi lagu kwe juga berdampak karo perkembangan pendengar
radio neng tegal luwih seneng nyetel musik sing cma nyenengna kuping tapi ora membangun jiwa bermusik sing ngrongokna
masa nyetel lagune senenge sing alay2 ora jelas kaya KANGEN BAND

SETUJU OM....lagune laka sing ENAKEUN (kata org sunda)[/b]
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
iya kang hafidz, aku juga bgg dong ngrungokna radio um, lagune akeh sing ra kenal, pdhl ya wayah lagu pop, hedehh =="
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
(28-03-2010, 11:33 PM)hitamputih Wrote: iya kang hafidz, aku juga bgg dong ngrungokna radio um, lagune akeh sing ra kenal, pdhl ya wayah lagu pop, hedehh =="

Radio Tegal durung ana kabeh Streaminge....JADULLLLLLL
makane aku pan gawe Radio sing APIK neng TEGAL
sing bisa ngalahna kabeh..

segmen siaran Model Kota Besar Bandung jon
moga2 Danane cepet terkumpul
dadine aku nggawe Towere sing Duwur Sisan 100Meter
24Jam Full go sedulur kabeh

Nyuwun DONGANE BAE JosssJosssJosss
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
radio favorite enyong lg jamane esih SMA saiki tah pokoke seneng radio sing akeh muter lagu dangdute terutama bang Rhoma Irama Es Teh
WAROENG SOTO SENGGOL MBAH GEMBIL
Pakarnya Soto dan kuliner asli Tegal
Jl Poso depan STM Muhamadiyah Tegal
Reply
nik wis ana kabar2 bae kang apipEs TehEs TehEs Teh
:::::NYENGKUYUNG KOTA SING LAKA-LAKA:::::



Reply
nyong biyen seneng sing jam9 bengi kae loh,,apa kae arane???
sing nggawa ibenk the gank...kirim2an salam o0o (tapi jaman SMA) Ngikik maning
hahha...isin keh,,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
Anita FM , bisanya cerita misteri ne saiki laka maning sih ..... kangen iz.....
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply
oh pada kang jedol...


ibenx the gank... acara nuansa malam kan nek pan kirim salam ketin NM spasi kirim salamnya

kayonge esih ora ya... pimen geh endah cah2 tegal bisa ngrungokna radio tegal sing luar kotangosekngosek
:::::NYENGKUYUNG KOTA SING LAKA-LAKA:::::



Reply
(25-01-2010, 04:07 PM)akhdaafif Wrote: wah, server ora nduwe bos.
pimen kyeh? ana sing provider server ora sih? bagi link, yen ana ya!

Alo mas ...
wingi aku ngobrol2 karo wong Anita
jare delat maning ana streamingane ,,, kari nunggu bose OKEH!
kaya kue...PISS
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)