Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC (Tegal Cyber Cycling)
#1
okeh. .ndleng keseriusan para pecinta pit2an kususe warga TCC. . kie thread tak gawe go saling urun rembug pembentukan kepengurusan Tegal Cyber Cycling karo penetapan kumpul rutin ato gowes rutine bocah2 TCC. .monggoh pada nglemprak ng kene karo urun rembug ya Josss
Reply
Nah kaya kuwe.. Josss
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#3
yawis owh. .aja kya kuwe tok Palu2nan
Reply
mantab kang okky..
gawe lambange oh..
sing kaya tegal cyber camera Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
#5
rembugan ndisit iz. .kepengurusan karo kumpulan rutine. .masalah lambang ngko sing gawe para design grafise. .
Reply
sepp... nyong melu ah..
tapi dadi member bae, soale jarang bs balik Ngikik
Reply
ketuane kang mas okky..
trs ketuane tinggal milih kepengurusan oh..
wes rampung PISS
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
#8
iz aja guyonan iz. .aq ketuane tah langsung bubar kbeh owh Ngikik maning
Reply
biasane kan sing dadi ketua sing gawe dopokan kang Xixi
ora papa iz kang Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
sipp wes setuju... Xixi
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)