Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC (Tegal Cyber Cycling)
#41
lah ngomonge pben ? ngko be weruh dwek Ngikik maning
Reply
nyong nyumul Paes
wah atlet pembuka dadi ke-tua
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
edan ah
barang dadi ketua saiki esuk esuk be wis pit=pitan Ngikik maning
road to
6666th
Reply
yuh dangkati ngerek nggko ketua ngerek
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
#45
wez kie tuduk laka sing glem ngajukna diri ? ? Ngacir
Reply
#46
setuju okky ketuane, suarane sutimin sah Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
aku melu dadi member.e bae ah... mengingat minggu jadwal syutingge akeh.... Ngacir
oiya kky, ngepite sekali2 ngidul maring tanjung.... balike enak oh Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
#48
wez . .loken dadi anggota kabeh. .bubar wez Ngikik maning
Reply
#49
yuh mulai muktamar ke-siji owh ki, pimpin upacara ne ndisit aja klalen , n go green ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#50
yu owh. .pada sempete kapan ? minggu kie apa mlem minggune glem?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)