Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
desain kaos TCC II
apik kweh yen dadi koleksine distro TCC....
sing tuku mzti akeh wes....
Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
#12
(07-03-2010, 05:44 PM)Pro_T_Lon Wrote: mantep kue... tapi bener apa kata2 sesepuh sesepuh nang nduwurGuling-GulingGuling-Guling maskot TCC hurung ana... heuhueheuheuhe

oia umm sekali2 aja kaos... tapi kaos berkerah.. ben katon elit.... ngonog... ckckckckkckck :cool::cool:

setuju karo jon Protlon Josss
haer bisa skalian bahan lan sablone sing apik, apa dibordil sekalian yah Guling-Guling
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
klambi berkerah boleh juga kue...nggo acara resmi utawa maring kampus bisa...jaba batik motife Poci karo tulisan TCC pime um?
#14
ayo pada urun desain owh...
aja kalah karo kang sekhudin..

Girang nemen Girang nemen
saya suka siomay
#15
angger kwe nggo koleksi distrone tcc bae Beres Jon!

bener um jablud lah: desain pertama tetep jalan mung ana perlu sing di perhatikna:
- ana nggo lengen dawa karo pendek
- logo mburi ciliki maning ato pocine dalah neng ngaep bae??
- neng lengen tengen kaose dalai tulisan : Tegal keminclong moncer kotane (slogane kota)
- neng lengen kiwa tulisan : Kabupaten Tegal pancen ngangeni lan mbetahi (slogane kabupaten)
- sablon/cetake sing luwih apik (regane madan larang ra masalah) sing penting ana rega ana rupa

wis kaya kuwe bae menurute nyonk....

Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
dong pan rada larang cuil tah, seben klambi ana aran id tcc ne ....
dadine sing wis mesen ra bisa di cancel maning ... Nyengir

maape dong sarane aku Wis tau kwehh diomongna
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
klambi ya kayonge mantebb

ben bisa dinggo acara serada resmi ato resmi..
angger wis siap produksi aku pesen jon.....4 pc
nggo ojob, dewek, anak lanang karo anak wadon, soale wingi pada protes ura di tukokna.
aku janji ning sesion ke loro tak tukoknane.
angger bisa bahane sing luih apik karo sing wingi jon.
#19
(09-03-2010, 08:16 PM)kemukten Wrote: dong pan rada larang cuil tah, seben klambi ana aran id tcc ne ....
dadine sing wis mesen ra bisa di cancel maning ... Nyengir

maape dong sarane aku Wis tau kwehh diomongna
ya masukan kye wis tek bahas, yen bisa mburine krah ana id-ne user
(09-03-2010, 08:46 PM)geni_liu Wrote: klambi ya kayonge mantebb

ben bisa dinggo acara serada resmi ato resmi..

aja ngalar2 maring klambi kye fokus kaos sesion 2
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#20
(09-03-2010, 08:16 PM)kemukten Wrote: dong pan rada larang cuil tah, seben klambi ana aran id tcc ne ....
dadine sing wis mesen ra bisa di cancel maning ... Nyengir

maape dong sarane aku Wis tau kwehh diomongna

usul menawan kang. dadine katon sapa sing senenge ngruntah jaba posting pas ketemuan Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)