Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lanjutan MUKTAMAR I Tegal Cyber Cycling
brarti ngesuk nyong pan ganti sadel disit ben bokonge katon Juragane
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ora usah ganti sadel um, ora usah nggo katok be bakale bokonge katong Ngikik maning

Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
#23
Guling-Guling kayong reka2 nemen. . Guling-Guling
Reply
Tak usahakna teka wis kang..
tapi ya ora janji juga... Josss
Reply
(01-02-2011, 11:06 PM)Okky_hatake Wrote: Guling-Guling kayong reka2 nemen. . Guling-Guling

jebule wingi sadele nyong salah pasang um, kwe sadel pit sijine
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#26
toli bisane bahas sadel sih Palu2nan
Reply
kan lagi mbahas pit, brarti berhubungan gamen sadel ooh Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#28
aq juga sadele pan tak duwuri ben Josss
Reply
aku mbiyen juga sadele duwure pol barang jarang ditumpaki sering dinggo jasak sadele di mudunna,
malah saiki pan tak duwurna alot orabisa ditarik Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
tukang jok motor sing apik, murah, warnane lengkap nang ndi ya kang?
pengen ganti warna sadel pit e aku (oot mumpung lagi bahas sadel PISS)

ngerek ngesuk aja pada kelalen ya jam 4 nang ngarep balkot (eben ora oot nemen) Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)