Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lanjutan MUKTAMAR I Tegal Cyber Cycling
(02-02-2011, 11:06 AM)auzhee Wrote: aku mbiyen juga sadele duwure pol barang jarang ditumpaki sering dinggo jasak sadele di mudunna,
malah saiki pan tak duwurna alot orabisa ditarik Ngukuri batuk

dinein wd-40 kang, mbokan dadi ora alot..
trs narike karo diputer..
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
#32
gari ganti sadel bae kang. .loken ganti joke tok ? ? ngko tkang joke ngguyu dwek Guling-Guling
Reply
(02-02-2011, 11:09 AM)g9090me Wrote: dinein wd-40 kang, mbokan dadi ora alot..
trs narike karo diputer..

lah kuwe narike karo diputer be alot
dimein vaselin ya tetep alot
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#34
bsa dmein vaselin lho Guling-Guling ben putih?
Reply
dudu vaselin sing nggo kulit
kae apa sih sing kaya oli, tapi teksture kaya mentega, wadahe kuning kaya wadah mentega juga
jare bapane nyg tah nyebute vaselin Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#36
Iya kuwe bener oji ng tegal dang nyebut paslim...

alias gemuk alias pelumas..

[Image: s_2250572_multi-purpose-lithium-base-grease.jpg]

Wis oh mbahas muktamar maning..
sory yanu ora balik.. nyemangati baen sing kene..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
dudu duwe um, sejen
luwih butek maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
mangkat nggo pakean abang2 oo. Ngikik maning
wis tuku anyar bae, dilemkuning oo..
nyong kayonge owra bisa. pan luruhi angpo Xixi


sukses acarane Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(02-02-2011, 11:53 AM)auzhee Wrote: dudu vaselin sing nggo kulit
kae apa sih sing kaya oli, tapi teksture kaya mentega, wadahe kuning kaya wadah mentega juga
jare bapane nyg tah nyebute vaselin Ngukuri batuk

kuwe arane strempet ji, biasane nggo ng per-per.ane mobil.... Xixi
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
sukses acarane...nyong ora gabung coz drg karuan bisa meluni acarane...
semoga bisa dolan pas muktamar...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)