Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lanjutan MUKTAMAR I Tegal Cyber Cycling
(02-02-2011, 11:53 AM)auzhee Wrote: dudu vaselin sing nggo kulit
kae apa sih sing kaya oli, tapi teksture kaya mentega, wadahe kuning kaya wadah mentega juga
jare bapane nyg tah nyebute vaselin Ngukuri batuk

kuwe arane strempet ji, biasane nggo ng per-per.ane mobil.... Xixi
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Messages In This Thread
RE: MUKTAMAR I TCC [Tegal Cyber Cycling] - by animcuwiru - 02-02-2011, 01:49 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)