Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEMBOK OH GEMBOK
aku nembe dong his...ader nang TCC aning ana dopokan sing pada trus dopokan sing madani kudu digembok????

ceritane aku mau nggawe dopokan..tapi wis tau di gawe. padahal sing isine mirip dudu dopokan utamane, tapi komen nang njerone teryata persis nemen.

tapi apa iya kudu digembok ya..........
nek pikirku sebuah forum mbokan pan ngomongi hal hal sing ndisit tau dibahas, trus diomongna maning ya syah syah baen siy ora kudu digembok. tapi ya karepe TCC sing nduwe aturan siy....

dang pan diarahna maring dopokan sing ndisit si ok ok baen, tapi urusan digembok....nyong ra pati sreg. yawis, melu ndaftar berarti ngikuti aturan yang ada qeqeqePISS
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Sangertiku tah pancen kyk kwe om, biasane adong pada ngko diwein link dopokan sg lawas (sg wis ana) maksude eben pindah ndopok utawa share ng kana trz dopokan anyar sg pada kwe digembok atw dihapus, mgkn cuma eben rapi lho dadine golete ya gampang adong sewaktu2 goleti... Adong esih ng 1 tempat ngomongi 1 masalah sg pada tp mencar2 ora penak beleh? Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
#3
siji be ora enteng kon loro2 Ngikik maning
aja kayak acara Tegal Cyber Cycling
muktamar pertama be urung ka wis digawe lanjutane
Ngikik maning
road to
6666th
ndopoke merapat maring sing pertama bae um Josss dadine laka trit kembar woh Josss
(04-02-2011, 05:51 PM)andri_1801 Wrote: aku nembe dong his...ader nang TCC aning ana dopokan sing pada trus dopokan sing madani kudu digembok????

ceritane aku mau nggawe dopokan..tapi wis tau di gawe. padahal sing isine mirip dudu dopokan utamane, tapi komen nang njerone teryata persis nemen.

tapi apa iya kudu digembok ya..........
nek pikirku sebuah forum mbokan pan ngomongi hal hal sing ndisit tau dibahas, trus diomongna maning ya syah syah baen siy ora kudu digembok. tapi ya karepe TCC sing nduwe aturan siy....

dang pan diarahna maring dopokan sing ndisit si ok ok baen, tapi urusan digembok....nyong ra pati sreg. yawis, melu ndaftar berarti ngikuti aturan yang ada qeqeqePISS
ader kang?? Ngukuri batuk
ndean modode lagi pada serius patroli.. dadine kena tantib.. qeqeqe

ya kayak kuwe sing arane forum... :)
aku ya nang forum liya kayak kue... gawe dopokan pada, malah dikon pindah dopokan, terus dopokane aku di gembok,, parahe di guang dadi arsip... ngosek

suwe 2 ya aku ngerteni pengurus maksude ben dewek terpampang satu dopokan sing isine pada kang... selain ben rapi, juga interaksi member bertambah.... tur tambah kanca.. tur juga saling share pendapat luwih akeh.. Es Teh
Es Teh
semoga bisa ngademna wez.. Josss
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
kyeh modode malah nganggo quote anapa Kapruk
hiz pmen sih??? emange ora olih??

baca maning praturane len..
"TIdak boleh menggunakan Quote postingan yang tepat diatasnya." Palu2nan
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
jare um mendo adong esih se-page langsung bae angger ora @username Ngikik maning jare kuwe ya um mendo bar diganyami modode Ngikik maning dileng sih neng komen propile nyong Ngikik maning
jare aq,sak durung e gawe thread anyar . .

mending di search ndisit . .

ana sing pada ora . .

anger laka nembe di post PISS PISS
biMz As a Newbie Cosplayer,and As Senior Speeder Pumper


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)