Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu)
Pengaruhe.. bisa nggawe Ganteng sing lanang.. bisa nggawe Ayu sing wadon..

ya ora lah.. ha..ha.. qeqeqe

pengaruhe bisa memperkuat sinyal
priben pan melu nitip ra??
Reply
Waduh,,pengen... Dong q pesen 4, mbyare pira? Ongkire dibagi apa pibe? Ngko aku nitip duite pibe? Ngesuk melu pit2an oh..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#13
duite wez tak tranfer mrg otlet kairoz zone
Reply
wis tested um?
perbandingane pimen?

btw kiye pemesanan ditutup kapan?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
kue ana laporan perbandingane sebelum dan sesudah apa ora um?

dong iya aku pan pesen 4 iji, kanggo aku, bojone, adine, bapane ,endah sinyale tambah kuwaaaat
trus duwite kepiben yak, kairozz zone nang ndi kue...
Jangan Cuma Kata

andi afif kurniawan
www.a-afif.blogspot.com
085 878 338 151 - 081 328 398 004
Reply
#16
kairoz zone ng ngarepe indomaret anyar ng poso Josss
Reply
(06-02-2011, 08:02 AM)auzhee Wrote: wis tested um?
perbandingane pimen?

btw kiye pemesanan ditutup kapan?

wong kyeh be,,aku tmbe arep pan tuku.. Ngikik maning
mogane lez owh dkmpulna duite sing pan pesen sapa??
ben brang lngsung tak pesena.. Es Teh

(06-02-2011, 11:41 AM)cah_cikrik Wrote: kue ana laporan perbandingane sebelum dan sesudah apa ora um?

dong iya aku pan pesen 4 iji, kanggo aku, bojone, adine, bapane ,endah sinyale tambah kuwaaaat
trus duwite kepiben yak, kairozz zone nang ndi kue...

Monggoh Um,, mumpung pesen bareng2 skalian..
bner jarene um Okky : kaiross zone ng ngarepe indomaret anyar ng poso Beres Jon!

@um Okky: duite wis diterima.. Josss
@ Ayunii : monggoh duite pan dtitipna, atau langsung maring ak ya olih..*ong.kire ditanggung bersama cool nemen
Reply
aku pesen 5 ya om,
nek wis ana barange sms aku 0856 4286 4086
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
@ kanghafidz : sory mayori um,, dong pengin melu pesen duite titip ndisit..
kweh pnjlasane wis dkirim maring PM .. coba dicek.. Es Teh
Reply
nyong pesen 4, ngko duite yen sempet maring tokone ente um Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)